HÉTFŐ – A NYUGDÍJAS AZ ELSŐ
(20% kedvezmény a nyugdíjas egész napos fürdő belépőjegyből)
Minden páros hónapban hétfői napokon a nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező vendégeink 20%-os kedvezménnyel válthatják meg nyugdíjas belépőiket. (A kedvezmény „egész napos” jegy vásárlása esetén érvényes, más akcióval nem összevonható, illetve nem érvényes a bérletekre, a csoportos és gyógyászati kiegészítő belépőre, valamint a kísérőjegyekre.)

„ÉLMÉNY KEDD – ÉLMÉNYKEDJ”
(20 % kedvezmény a felnőtt egész napos belépőjegyből)
Felnőtt vendégeink egész napos fürdő belépőjüket minden páros hónap keddi napján 20%-os kedvezménnyel válthatják meg. (A kedvezmény „egész napos” jegy vásárlása esetén érvényes, más akcióval nem összevonható, illetve nem érvényes a bérletekre, a csoportos belépőkre, valamint a kísérőjegyekre.)
Az akcióban szereplő egész napos felnőtt belépőjegy 18 éves kortól váltható meg!

MINDEN SZERDÁN NŐNAP
(20% kedvezmény az egész napos Termálfürdő belépőjegyből)
Minden páros hónap szerdáján Nőnap a fürdőben! (Minden hölgyvendégünk 20%-os kedvezménnyel válthatja meg belépőjét. A kedvezmény „egész napos” jegy vásárlása esetén érvényes, más akcióval nem összevonható, illetve nem érvényes a bérletekre, a csoportos és gyógyászati kiegészítő belépőkre, valamint a kísérőjegyekre.)

CSÜTÖRTÖK – „FÉL ÁRON FÜRDŐZTÖK”
(50 % kedvezmény a felnőtt egész napos fürdő belépőjegyből)
Felnőtt vendégeink egész napos fürdő belépőjüket minden páros hónap csütörtöki napján 50%-os kedvezménnyel válthatják meg. (A kedvezmény „egész napos” jegy vásárlása esetén érvényes, más akcióval nem összevonható, illetve nem érvényes a bérletekre, a csoportos belépőkre, valamint a kísérőjegyekre.)

PÉNTEK – „EGÉSZSÉGET”
(20 % kedvezmény a szauna belépőjegyből)
Felnőtt vendégeink minden páros hónap pénteki napján egész napos fürdő belépőjük mellé a szauna és sószoba jegyet 20%-os kedvezménnyel válthatják meg. (A kedvezmény „egész napos” jegy vásárlása esetén érvényes, más akcióval nem összevonható, illetve nem érvényes a bérletekre, a csoportos belépőkre, valamint a kísérőjegyekre.)

SZOMBAT – NÁLUNK A CSALÁD EGYÜTT SZÓRAKOZHAT
(20 % kedvezmény a egész napos családi fürdő belépőjegyből)
Felnőtt vendégeink minden páros hónap szombatján egész napos családi fürdő belépőjüket 20%-os kedvezménnyel válthatják meg. (A kedvezmény „egész napos” jegy vásárlása esetén érvényes, más akcióval nem összevonható, illetve nem érvényes a bérletekre, a csoportos belépőkre, valamint a kísérőjegyekre.)
Az akcióban szereplő egész napos felnőtt belépőjegy 2 felnőtt és legalább 2 gyermek belépésétől váltható meg!

VASÁRNAP – VELÜNK ELRÖPPEN A NAP, MINT A GONDOLAT
(20 % kedvezmény a felnőtt egész napos belépőjegyből)
Felnőtt vendégeink minden páros hónap vasárnapján egész napos fürdő belépőjüket 20%-os kedvezménnyel válthatják meg. (A kedvezmény „egész napos” jegy vásárlása esetén érvényes, más akcióval nem összevonható, illetve nem érvényes a bérletekre, a csoportos belépőkre, valamint a kísérőjegyekre.)

Az akcióban szereplő egész napos felnőtt belépőjegyek 18 éves kortól válthatóak meg!

A kedvezmények ünnep- és munkaszüneti napokon nem érvényesek